Made in Asia uitgesteld naar 4, 5 en 6 september 2020

Zo’n 70.000 fans van manga, anime en videogames maakten zich klaar – letterlijk (in cosplay) en figuurlijk – om deel te nemen aan het Aziatische popcultuurfestival Made in Asia. 

Omwille van de wereldwijde impact van COVID-19 kunnen nagenoeg alle Aziatische gasten het evenement niet meer bezoeken door maatregelen van hun respectievelijke overheden. Daarenboven kunnen veel exposanten geen noodzakelijke producten meer importeren uit regio’s die getroffen zijn en ondervinden ze logistieke problemen. Door de groeiende problemen van de laatste dagen is het dus te moeilijk geworden om een kwaliteitsvol evenement te garanderen met alle voorziene activiteiten. 

Dus, omwille van deze verschillende redenen moeten we helaas meedelen dat de editie van 13, 14 en 15 maart uitgesteld wordt naar 4, 5 en 6 september 2020, in Brussels Expo.

Het is net omdat we al onze bezoekers de unieke ervaring willen bieden die ze verdienen, dat we besloten hebben om de data van Made in Asia te verschuiven.

De algemene opzet van het evenement én de locatie (Brussels Expo) blijven behouden, alsook de kwaliteit die de fans van ons gewend zijn. De fans van Made in Asia hoeven hun cosplay dus niet al te ver weg te leggen.

De tickets blijven geldig voor de volgende editie van Made in Asia, op 4, 5 en 6 september 2020. Tickethouders die een terugbetaling aanvragen, worden terugbetaald.

Alle gasten, partners en standhouders worden in de komende dagen persoonlijk gecontacteerd.

Wij willen ook graag Stad Brussel en Brussels Expo bedanken voor hun flexibiliteit bij het bepalen van de nieuwe data.

Contacteer ons
Anthony Audenaerd Nederlandstalige woordvoerder, Made in Asia
Alexis Leplat porte-parole francophone, Made in Asia
Anthony Audenaerd Nederlandstalige woordvoerder, Made in Asia
Alexis Leplat porte-parole francophone, Made in Asia
Over Made in Asia

***MEDIA GALLERY***

Het Made in Asia- en YouPlay-festival, dat is dé bijeenkomst voor fans van manga, anime, YouTube en videogames.  Ontmoet gerenommeerde Japanse gasten, beroemde YouTubers, speel de beste videogames van het moment, neem deel aan creatieve workshops, koop exclusieve beeldjes of manga-strips om je verzameling te vervolledigen, neem deel aan cosplay-wedstrijden en geniet van talloze andere verrassingen.

Sinds kort worden de festivals Made in Asia en Retro Made in Asia geruggensteund door een internationaal netwerk van comic cons en mangaconventies, genaamd Heroes. Dat netwerk zorgt voor een ongekende garantie van kwaliteit én voor de zekerheid dat de twee evenementen nog lang popcultuur-plezier mogen verspreiden in België. 

Copyright © 2020 Made in Asia en Retro Made in Asia. Alle rechten voorbehouden.

Made in Asia