Japanse manga-artiesten Kumo Kagyu en Kousuke Kurose (Goblin Slayer) te gast in Brussel

Made in Asia, de grootste happening voor mangafans (70.000 bezoekers in 2019), maakt zijn beroemde gasten bekend

Kumo Kagyu en Kousuke Kurose, de auteur en de tekenaar van de manga Goblin Slayer, komen op 13, 14 en 15 maart 2020 naar Brussels Expo om hun fans te ontmoeten. Goblin Slayer is een zeer populaire heroic fantasy-reeks, die vaak hoog in de verkoopcijfers van de boekenwinkels prijkt.

Goblin Slayer vertelt het verhaal van de "goblinjager", een man met een mysterieus verleden, die in een fantasiewereld met tovenaars, krijgers en verschillende gilden almaar goblins opjaagt en doodt. Een mangafenomeen waar je nog moeilijk omheen kan, en dat nog altijd aan bekendheid blijft winnen dankzij zijn prachtige graphics en originele script.

De Franse vertaling van de reeks werd al snel een van de best verkopende mangareeksen. Het Made in Asia-festival is dan ook erg trots dat het de Belgische fans de kans kan bieden om de makers van deze manga te ontmoeten.

Van light novel naar manga

Kumo Kagyu wordt nu beschouwd als een gevestigde auteur van "light novels", romans voor jongvolwassenen die over het algemeen niet meer dan 50.000 woorden tellen. Het genre is al enkele jaren zeer succesvol in Japan en wint ook in België en Frankrijk steeds meer aan populariteit. 

De fantastische kunstenaar Kousuke Kurose verwerkt deze light novels tot manga’s. Hij is een bijzonder getalenteerde tekenaar, wiens efficiënte en dynamische stijl bijdraagt tot het succes van de reeks. 

De auteur en tekenaar zullen op 13, 14 en 15 maart aanwezig zijn op Made in Asia in Brussels Expo voor signeersessies. Een andere beroemde gast is mangaka Toru Fujisawa, auteur van de reeks Great Teacher Onizuka (GTO).

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Made in Asia

***MEDIA GALLERY***

Het Made in Asia- en YouPlay-festival, dat is dé bijeenkomst voor fans van manga, anime, YouTube en videogames.  Ontmoet gerenommeerde Japanse gasten, beroemde YouTubers, speel de beste videogames van het moment, neem deel aan creatieve workshops, koop exclusieve beeldjes of manga-strips om je verzameling te vervolledigen, neem deel aan cosplay-wedstrijden en geniet van talloze andere verrassingen.

Sinds kort wordt het festival Made in Asia  geruggensteund door een internationaal netwerk van comic cons en mangaconventies, genaamd Heroes. Dat netwerk zorgt voor een ongekende garantie van kwaliteit én voor de zekerheid dat de twee evenementen nog lang popcultuur-plezier mogen verspreiden in België. 

Copyright © 2024 Made in Asia. Alle rechten voorbehouden.